Luni, Mai 28, 2018
image image
Trei sfaturi în alegerea gresiei şi faianţei ideale Înainte de a citi sfaturile de mai jos, reţineţi că este recomandat, totuşi, să aduceţi un meseriaş pentru a placa gresia sau faianţa. Oricum ştie mai bine ce este de făcut. Având în vedere că este o lucrare care trebuie să dureze foarte mulţi ani, nu faceţi experimente pe propria casă. Începeţi măcar cu vecinii (asta dacă găsiţi amatori să îşi asume riscul)! Citeste mai mult
Cinci paşi obligatorii în alegerea unei vopsele lavabile de interior Am fost întrebat de nenumărate ori cum se alege vopseaua lavabilă. Uneori, a fost prea târziu. Înainte să faceţi o achiziţie importantă, parcurgeţi cei cinci paşi obligatorii în alegerea unei vopsele lavabile, pe care vi-i prezint mai jos. Citeste mai mult

Mesterul Vasile

Ultima actualizare în Luni, 29 Februarie 2016 17:23

Constructii din lemn

BY: mesterulvasile

Oferim o gama larga de lucrari din lemn, cherestea, pentru chioscuri, acoperisuri, balcoane, scari de interior, etc. Preturi avantajoase.

Va asteptam , cu comenzi, la numarul de telefon 0744495671.

 

Ultima actualizare în Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013 16:15

Sa ne mai si distram!...

BY: mesterulvasile

 

http://www.goldenbattles.com/referrer/GOGU

 


 

http://www.marketglory.com/strategygame/vasile63

  
Sfaturi utile

Gresie şi faianţă

Ultima actualizare în Sâmbătă, 26 Februarie 2011 23:15

Trei sfaturi în alegerea gresiei şi faianţei ideale

BY: Meşterul Vasile
gresie si faianta

Înainte de a citi sfaturile de mai jos, reţineţi că este recomandat, totuşi, să aduceţi un meseriaş pentru a placa gresia sau faianţa. Oricum ştie mai bine ce este de făcut. Având în vedere că este o lucrare care trebuie să dureze foarte mulţi ani, nu faceţi experimente pe propria casă. Începeţi măcar cu vecinii (asta dacă găsiţi amatori să îşi asume riscul)!

 
Sfaturi utile

Zugrăveli

Ultima actualizare în Sâmbătă, 26 Februarie 2011 23:14

Cinci paşi obligatorii în alegerea unei vopsele lavabile de interior

BY: Administrator
frontpage

Am fost întrebat de nenumărate ori cum se alege vopseaua lavabilă. Uneori, a fost prea târziu. Înainte să faceţi o achiziţie importantă, parcurgeţi cei cinci paşi obligatorii în alegerea unei vopsele lavabile, pe care vi-i prezint mai jos.

 

Ultimele postări pe forum

Login FormCine e online

Avem 30 vizitatori online

Știri Ziarul Oamenilor Buni